Agenda

Ga naar de inhoud
Januari7 - Vlaardingen
35e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
13 - Achterveld
Jaaruitvoering Shantykoor De Ankervelders -  Genre : Shanty & Seasongs
Zaterdag 13 januari 2018, de jaarlijkse uitvoering van Shantykoor De Ankervelders in zaal Ons Gebouw te Achterveld. Zaal open: 19.30 uur Aanvang optreden: 20.00 uur. Entree: € 10,- incl. kopje koffie/thee.
14 - Âldegea in de Skippersseal
Vuur op de Zuidpunt  Genre : Gevarieerd
In Januari spelen Ankie en Nanne hun voorstelling "Vuur op de Zuidpunt". Verdere informatie op hun website http://www.nanne-ankie.nl/Nanne-Ankie/Kajto_-_Nanne_%26_Ankie.html
21 - Rotterdam
81e ShantyCafé  Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
21 - Baard in Café Baard
Vuur op de Zuidpunt  Genre : Gevarieerd
In Januari spelen Ankie en Nanne hun voorstelling "Vuur op de Zuidpunt". Verdere informatie op hun website http://www.nanne-ankie.nl/Nanne-Ankie/Kajto_-_Nanne_%26_Ankie.html

28 - Cultureel centrum de Boei kerklaan 32 Vinkeveen
Zing mee in het turfschippers café -  Genre : Shanty & Seasong
Voor de tweede keer organiseert de jubilerende Shanty & zeemanskoor de Turfschippers van 14.00 tot 17.00 uur een groot meezingfestijn. Onder leiding van het muzikale combo van de Turfschippers worden oude en nieuwe zeemansliederen ten gehore gebracht. Op grote TV schermen is de tekst van de te zingen liedjes goed te volgen zowel in de zaal als in de hal. toegang is gratis.
28 - Zevenhuizen, theater Swanla
Viswijvenkoor Sootjevisch viert haar 21e verjaardag -  Genre : Shanty & Seasong
Sootjevisch viert op 28 januari 2018 in Swanla, Zevenhuizen, haar 21e verjaardag. Zoals altijd is iedereen van harte uitgenodigd om deze verjaardag met ons mee te vieren. De zaal gaat om 13.00 uur open en wij starten met ons programma op 14.00 uur. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 7,50 en voor de donateurs is de toegang uiteraard gratis. Op deze dag nemen wij, na 13 jaar, afscheid van onze dirigent Willem Blonk en verwelkomen onze nieuwe dirigente Madeleine Boertje. Wij hopen u op 28 januari 2018 te mogen verwelkomen. Graag tot dan.
Terug naar de inhoud