Agenda

Ga naar de inhoud
Oktober
6 - Vlaardingen
40e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !

10, 17, 24 en 30 - Podium Vlieland
Drijfhout, met een korreltje zout - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
De 10e avondvullende voorstelling van het bekende Vlielandse duo Drijfhout! Al jaren speelt Drijfhout elke week voor een uitverkochte zaal. Podium Vlieland werd door de Volkskrant op de lijst van 10 leukste kleine theater van Nederland gezet. Ger Lamerus en Nils Koster zij ras muzikanten en vertel kunstenaars. Ze spelen en zingen eigen liedjes en traditionele muziek van Vlieland, de wadden en (ver)daarbuiten. Deze jubileumvoorstelling spelen ze voor de pauze werk van hun nieuwe cd, na de pauze ruim aandacht voor alle inmiddels bekende Drijfhout klassiekers. Een avond vol humor, nostalgie en melancholie als altijd aan elkaar gesmeed met sterke verhalen. Drijfhout, met een korreltje zout!
Ger Lamerus: zang, gitaar, trekzak, tin-whistle en Nils Koster: zang, viool, gitaar, mandoline en piano . Aanvang 20.30 uur . Duur: 105 minuten . Kaarten: €12,50
29 - Nuenen, Strandbad Enode, Enodedreef 3
Jubileum concert - Genre : Shanty & Seasongs
Al 20 jaar vaart Zingerij Dwarsgetuigd zijn eigen koers. Om dit te vieren wordt een jubileumconcert gehouden. Aanvang 14.00 uur Gratis toegang. UITNODIGING
29 - De Doelen - Rotterdam
Shantyfestival 2017 - Genre : Gevarieerd
Op zondagmorgen 29 oktober kunt u vanaf 11.00 genieten van Shantykoor de Brulboei, de Hoekse Tranentrekkers en Shantykoor de Hoeksche Waard. Deze drie koren geven een optreden waarin plaats is voor traditionele shantys en zeemansliederen. Zing en dein mee op deze muzikale woelige baren.
Terug naar de inhoud