Agenda

Ga naar de inhoud
Oktober
6 - Vlaardingen
40e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !

10, 17, 24 en 30 - Podium Vlieland
Drijfhout, met een korreltje zout - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
De 10e avondvullende voorstelling van het bekende Vlielandse duo Drijfhout! Al jaren speelt Drijfhout elke week voor een uitverkochte zaal. Podium Vlieland werd door de Volkskrant op de lijst van 10 leukste kleine theater van Nederland gezet. Ger Lamerus en Nils Koster zij ras muzikanten en vertel kunstenaars. Ze spelen en zingen eigen liedjes en traditionele muziek van Vlieland, de wadden en (ver)daarbuiten. Deze jubileumvoorstelling spelen ze voor de pauze werk van hun nieuwe cd, na de pauze ruim aandacht voor alle inmiddels bekende Drijfhout klassiekers. Een avond vol humor, nostalgie en melancholie als altijd aan elkaar gesmeed met sterke verhalen. Drijfhout, met een korreltje zout!
Ger Lamerus: zang, gitaar, trekzak, tin-whistle en Nils Koster: zang, viool, gitaar, mandoline en piano . Aanvang 20.30 uur . Duur: 105 minuten . Kaarten: €12,50
13 - Finsterwolde
Jaarlijkse Maritieme avond - Genre : Shanty & Seasongs
jaarlijkse maritieme avond met "The Lady Pirates"
14 - Oudewater
Concert maritieme folk - Genre : Maritiem
Het eerste concert vond plaats in Oudesluis en was meteen een succes. Dit is de tweede keer dat Seyl&Treil, Three of Us en Stowaway gaan musiceren. Ditmaal in Oudewater. Gratis entree. Uw bijdrage in de onkosten is welkom.
14 - Stade Duitsland
Shantychor/Festival - Genre : Maritiem
Tijdens dit tweedaagse maritieme evenement zal het piratenkoor de Stormvogels uit Emmen op de koopzondag weer gezellige shanty´s en seasongs ten gehoren brengen. Zij doen dit op hun eigen chaotische en enthousiaste manier Stade is een klein havenstadje gelegen ten noordwesten van Hamburg.
20 - Norg
Jubileum feest 25 jarig bestaan "De Landrotten" - Genre : Gevarieerd
Jubileum avond shantykoor de Landrotten. Voor dit optreden is Imca marina uitgenodigd. Het optreden vindt plaats in Norg bij cafe zwaneveld.
21 - Emmen
Parc Sandur shanty matinee - Genre : Shanty & Seasong
Weer een gezellige middag met het piratenkoor de Stormvogels. In de patio zullen de stormvogels weer gezellige shanty´s en seasongs ten gehore brengen. Dit doen ze op hun eigen chaotische en enthousiaste manier
25 - Stadskanaal, Theater Geert Teis
Concert shantykoor De Noszélie Singers - Genre : Gevarieerd
Concert shantykoor De Noszélie Singers met het Don Kosaken Chor Serge Jaroff Organisatie: Shantykoor De Noszélie Singers Plaats: Stadskanaal, Theater Geert Teis .Link naar evenement: Website: www.noszeliesingers.nl

27 - Nieuwe Pekela
Maritieme avond - Genre : Shanty & Seasongs
Jaarlijkse Maritieme feestavond van de Pekelder Shanty Plus Koor Snikkewichter en Snikkevoarders. Deze word gehouden in dorpshuis De Kiepe meidoornlaan 88. Aanvang 20.00 uur zaal open 19.00 uur .Info kaarten tel 0597-646226.


Terug naar de inhoud