Agenda

Ga naar de inhoud
Januari 2019

"Schipbreuk" met Piet Paree en Frank Edam

6 - Enkhuizen (Zuiderzeemuseum)
"Schipbreuk" -   Genre : Actief Kinderprogramma
Zondag 6 januari 2019 – Zuiderzeemuseum - 12.00 uur
Kinderprogramma met verhalen en muziek door Piet Parée en Frank Edam e.a
In een spannend verhaal dat zich afspeelt op de Zuiderzee komen 2 kinderen samen  met hun tante Fie in een grote storm terecht. Ze leiden schipbreuk en komen terecht op een eiland, maar…….
…..dat eiland staat helemaal niet op de kaart !
Dat is het begin van een groot avontuur waarbij alles even vreemd lijkt te zijn. Want hoe komen ze nou aan eten? en hun scheepje is helemaal kapot en waar moeten ze nou in wonen? En hoe komen ze ooit weer thuis? en ondertussen zien ze allemaal vreemde dingen waar ze niets van begrijpen….
Maar gelukkig komt er onverwacht hulp en uiteindelijk loopt alles weer goed af….

Verhalenverteller Piet Parée en zanger/muzikant Frank Edam hebben samen een prachtige voorstelling gemaakt met een meeslepende geschiedenis, geïnspireerd op een verhaal van Paul Biegel. Het verhaal wordt afgewisseld met grappige liedjes over het eten en ook Rindert de Rat en Loewietje Kaketoe komen voorbij tijdens het avontuur…

Dit eerste miniconcert van het Zuiderzeemuseum in het nieuwe jaar 2019 is bestemd voor kinderen van ca. 5 tot 11 jaar  

6 - Vlaardingen
41e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
20 - Rotterdam
92e ShantyCafé  Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
Terug naar de inhoud