Agenda

Ga naar de inhoud
Juni 2018
2 - Vlaardingen
46e ShantyCafé  - Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
4, 12, 19 en 26 - Vlieland
Drijfhout in Podium Vlieland - Genre : Shanty & Seasongs
De heren van Drijfhout spelen een avondvullende voorstelling in theater Podium Vlieland, dorpsstraat 84. Aanvang 20.30 uur kaarten €12,50 reserveren via info@drijfhout-vlieland.nl of te koop bij het theater
9 - Vlieland
Terras optredens  - Genre : Shanty & Seasongs
Folkgroep Drijfhout speelt voor u op het altijd gezellige en verwarmde terras van Hotel Zeezicht Aanvang 20.30 uur, gratis entree10 - Brummen (Oude kerk in het centrum Brummen)
Pinksterfestival -  Genre :Shanty & Seasong
Shantykoor De IJsselboei organiseert op 10 Juni Alweer haar 13de Pinksterfestival! Het evenement vindt plaats in de oude kerk van Brummen en in het centrum van Brummen is die dag weer de zeer bekende Pinkstermarkt gaande. Het festival begint rond 11:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur, De koren die dit jaar mogen deelnemen zijn: -Shantykoor Kaap Hoorn uit Hoorn -Shantykoor De Trossen los uit Twello -Zeemanskoor Bravour uit Woerden -Shantykoor De IJsselboei uit Brummen Ieder koor treedt twee keer op die dag Het evenement wordt afgesloten met een samenzang en met de Pretband uit Brummen Wie ooit het festival heeft beleeft, wil telkens terug komen!
15 - Appingedam
Stadshavenfestival -  Genre :Gevarieerd
Het Stadshavenfestival op 16 juni belooft een festival te worden van diverse muziekstijlen, markt & meer en de avond word gevuld met Salsa!
Vanaf 11:00 's ochtends genieten van diverse muziekstijlen zoals Shanty, brassband en Salsa. Stadshavenfestival werkt samen met Markt & Meer, deze verzorgt een markt met een knipoog naar Ibiza Style, achter de Nicolaïkerk en rondom de haven is er een kofferbakverkoop.
Het programma loopt door tot 's avonds 23:00. 's avonds staat in het teken van Salsa, dus dansen op het kerkplein.
Wilt u als bezoeker alles mee beleven dan kan dat voor helemaal niets omdat alles in het openbaar zal plaatsvinden. Als voorloper op het grote Internationale Folk & Seasongfestival Bie Daip is dit dus zeker de moeite waard.
16 - Rotterdam
97e ShantyCafé  Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
22 -Hattem
Hanze Shanty Festival - Genre : Shanty & Seasongs
Op 22 Juni 2019 organiseert het Wapenvelds Piratenkoor De Zingende Padd'n uit Wapenveld voor de 5e maal het Groot Hanze Festival in Hattem, met 8 koren op 4 podiums in de stad.
22 -Vlieland
Optredens Reddingbootschuur - Genre : Shanty & Seasongs
Drijfhout zingt over vergane schepen, reddingen en het jutten langs het strand in Galerie De Reddingbootschuur aanvang 20.30 uur, kaarten €8,50 te koop de re reddingbootschuurTerug naar de inhoud