November - Agenda

Ga naar de inhoud

November

November
3 - Vlaardingen
47e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
3 - Zwolle
Shanty's & Ierse Songs op de Oosterschelde - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Shantycrew Buitenboord houdt een middag met Shanty's en Ierse Songs op het Partyschip "De Oosterschelde. Deelnemende groepen zijn: Chanting Lads, Zeemanskoor Deining, Three of Us, Captain Bligh Dld, The Logger's Men Dld en uiteraard Shantycrew Buitenboord
6 en 13 - Vlieland
Drijfhout in Podium Vlieland - Genre : Shanty & Seasongs
De heren van Drijfhout spelen een avondvullende voorstelling in theater Podium Vlieland, dorpsstraat 84. Aanvang 20.30 uur kaarten €12,50 reserveren via info@drijfhout-vlieland.nl of te koop bij het theater

8 en 9 - Theater de Kappen te Haaksbergen
Kappenconcert 2019 - Genre :Gevarieerd
De ClipperS Crew Singers presenteren een groots concert met verrassende elementen. Zoals enkele internationaal optredende artiesten die deze avond onvergetelijk maken! Timothy Drake en Linda Kinsbergen met hun Queen-act met de ClipperS Crew Singers  ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘Barcelona’ als hommage aan Freddie Mercury.
Het Twents muziek ensemble Algerak staat garant voor sublieme teksten op hoog niveau waar humor de boventoon voert. Ook het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen en te swingen op de nostalgische muziek van de Beatles en Andre Hazes sr.
Een muzikale, interactieve avond vol entertainment die zijn weerga niet kent met zangeres Alexandra als gastvrouw.
Kaarten a 17,50 euro (incl pauzedrankje) zijn online te bestellen bij theater de Kappen te Haaksbergen  (https://www.dekappen.nl/zoeken-in-aanbod)
17 - Rotterdam
101st ShantyCafé  Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
21 - Theater De Meepthe Steenwijk
Theatershow "FOUR SEASONS"  - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Op donderdagavond 20.00 de theaterproducktie "Four Seasons" van Easy&Free uit Giethoorn. Easy&Free is alweer 4 jaar bezig met optredens in Nederland en Duitsland en spelen traditionele Ierse/Schotse Pub/Folksongs afgewisseld met songs of the Sea. De nieuwe uitdaging voor seizoen 2019/2020 is de Theatershow. Koren / bands iedereen is van harte welkom in Noordwolde reserveren 06-19663098Terug naar de inhoud