Oktober - Agenda

Ga naar de inhoud

Oktober

Oktober 2019
2, 9, 16, 23 en30 - Vlieland
Drijfhout in Podium Vlieland - Genre : Shanty & Seasongs
De heren van Drijfhout spelen een avondvullende voorstelling in theater Podium Vlieland, dorpsstraat 84. Aanvang 20.30 uur kaarten €12,50 reserveren via info@drijfhout-vlieland.nl of te koop bij het theater

5 - Maassluis
1ste Shantyfestival Maassluis - Genre : Shanty & Seasongs
Tijdens de 40ste Furieade in Maassluis wordt het 1ste Shantyfestival Maassluis gehouden. Deelnemende koren zijn: Bravour, Chanteymen, De Boekaniers, Helius Shanty Zangers, Stuurloos en natuurlijk "Die Maeze Sanghers". Zij treden op 4 locaties in het oude gedeelte van Maassluis op én op een platbodem die door de haven, vlieten en Monstersche Sluis vaart. Het festival start om 11.30 uur en sluit om 17.00 uur bij het Foodcourt met: "Maassluis zingt shanties". De Publieksprijs wordt dan uitgereikt aan het koor, dat het meest in de smaak van het publiek is gevallen.
6 - Vlaardingen
ShantyCafé  - Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
20 - Rotterdam
100ste  ShantyCafé  Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
20 - Vlechttheater Noordwolde
Theatershow "FOUR SEASONS"  - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Op zondagmiddag 14:00 uur is de premiere van de theaterproducktie "Four Seasons" van Easy&Free uit Giethoorn. Easy&Free is alweer 4 jaar bezig met optredens in Nederland en Duitsland en spelen traditionele Ierse/Schotse Pub/Folksongs afgewisseld met songs of the Sea. De nieuwe uitdaging voor seizoen 2019/2020 is de Theatershow. Koren / bands iedereen is van harte welkom in Noordwolde reserveren 06-19663098

Terug naar de inhoud